2% pentru animale

2%  pentru animale

Ştiai că poţi ajuta animalele cu un gest mic, dar care înseamnă mult  pentru ele? Prin redirecţionarea impozitului anual de 2% către o organizaţie non guvernamentală, aşa cum este şi Asociaţia Milioane de Prieteni, nu faci altceva decât să contribui la salvarea şi îngrijirea animalelor părăsite. Şi ele, ca şi oamenii, sunt capabile să simtă emoţii. Şi ele se bucură, plâng sau suferă. Şi ele au suflet! Iar sufletul lor poate fi plin de fericire sau mutilat de durere.

Te-ai uitat vreodată în ochii unui câine rănit de izbitura puternică a unei maşini sau bocancii grei ai unuia care a fost deranjat de lătratul lui? Ai putut să vezi câtă nevoie are de ajutor şi de o mână care să-l mângâie pe urechile blegi? Îţi stă în putinţă să îi ajuți pe toți aceștia și nu numai.

Și asta fără să scoți nici un ban din buzunar.

Nu ştii care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi?

Sunt puţini şi simpli, dar fac mult pentru necuvântătoare. Statul îţi dă posibilitatea să redirecţionezi 2% din impozit către un ONG. Momentul până la care poţi face asta este 25 mai a fiecărui an. Potrivit Codului Fiscal, fiecare contribuabil, adică fiecare persoană fizică sau juridică obligată prin lege să plătească impozit, poate redirecţiona 2% din impozit către o organizaţie non profit.

Vrei să ajuţi şi mai mult? Nimic mai simplu! Povesteşte-le prietenilor şi colegilor de birou despre modul în care poţi ajuta necuvântătoarele! Mai mulţi bani redirecţionaţi către Asociaţia Milioane de Prieteni înseamnă mai multe vieţi salvate!

Descarcă de pe acest site formularul 230, gata completat cu datele asociaţiei. Printează-l, completează-l şi apoi depune-l personal la administraţia financiară de care aparţii sau trimite-l prin poştă.

Conduci o firmă? Informează-ţi angajaţii despre 2% pentru AMP

Dacă ai o firmă sau cunoşti un administrator de firmă vorbeşte-le despre lupta noastră şi prezintă-le formularul de 2% din impozit. Este alegerea fiecăruia să redirecţioneze banii acolo unde crede că merită! La noi sau în altă parte...

DESCARCA