Andy

Până la sfârșitul lunii iunie 2014, Andy era un urs fără nume. El este primul urs care a ajuns la noi, nu din captivitate, ci chiar din sălbăticie. Cu toate că în mod obișnuit AMP nu se ocupă de urșii aflați în libertate, acolo unde le este și locul, de această dată a trebuit să luăm această decizie pentru a-l salva pe tânărul de doar 2 ani și jumătate de la o moarte sigură.

Andy și-a dus traiul în partea de sud a Brașovului, în zona Dâmbul Morii. S-a obișnuit să coboare la ghena de gunoi a unei pensiuni construite la liziera pădurii. După ce a dat buzna la o nuntă şi s-a înființat la un grătar, a intrat în bucătăria localului de unde a fugit cu sacul de cartofi, iar în cele din urmă a ajuns să îi viziteze și ziua în amiaza mare, localnicii au obținut o autorizație de împușcare a animalului.

Aflaţi cum a ajuns Andy la Libearty.

Adoptați-l pe Andy, cu o donație minimă de cinci euro/lună (60 de euro/an). Apreciem dacă donați mai mult! Puteți deveni adoptator unic, cu o donație de 500 de euro/lună.

Trimiteți-ne un mesaj cu numele ursului adoptat, numele adoptatorului și data transferului bancar, pe milioanedeprieteni@gmail.com.

În schimb, noi vă trimitem un certificat de adopție!