Attila

  • attila_00001

Attila și-a petrecut primii ani din viață la circul din Bârlad, unde a întâlnit-o pe Fiona. Pe-atunci nu știa că vor fi prieteni pe veci. Cum era un pui de urs foarte încăpățânat, conducerea circului a decis să-l vândă grădinii zoologice Slatina. Acolo l-a cunoscut pe Marinică, iar mai târziu Fiona a fost și ea transferată la același zoo.

Era fericit că nu era singur, însă era înspăimântat de condițiile în care locuia. Compania plăcută a Fionei i-a ușurat șederea, iar cu un prieten ca Marinică timpul a trecut și libertatea urma să vină. În noiembrie 2010, la vârsta de 11 ani, Attila și Fiona l-au reîntâlnit pe Marinică la Sanctuarul de Urși “Libearty”.

La 21 de ani, îmbătrânit parcă de suferințele îndurate în primii ani de viață petrecuți în captivitate, Marinică a decis să plece și să îi vegheze pe prietenii săi din Ursa Mare!

Adoptați-l pe Attila, cu o donație minimă de cinci euro/lună (60 de euro/an). Apreciem dacă donați mai mult! Puteți deveni adoptator unic, cu o donație de 500 de euro/lună.

Trimiteți-ne un mesaj cu numele ursului adoptat, numele adoptatorului și data transferului bancar, pe milioanedeprieteni@gmail.com.

În schimb, noi vă trimitem un certificat de adopție!