Ajută un câine

CE ÎNSEAMNĂ ADOPȚIA LA DISTANȚĂ?
Donezi puțin, dar ajuți mulți. Pentru a deveni părintele unui cățel nu trebuie să fii bogat. Nici macar să ai un spațiu în care să îl ții. Acum poți face o adopție la distanță și astfel contribui la asigurarea traiului de zi cu zi pentru câinele ales de tine. Câinele adoptat de tine rămâne în adăpost, însă cu ajutorul tău va duce o viață mai bună.

CUM DEVII PĂRINTE ADOPTIV DE LA DISTANȚĂ?
Pentru a deveni părinte adoptiv pentru un cățel cazat în adăpostul "Milioane de Prieteni", din Brașov, DONEAZĂ în fiecare lună cel puțin cinci euro (echivalentul în lei, la cursul zilei). Banii vor fi folosiți pentru hrana și îngrijirea cățelului, iar tu vei primi periodic poze și informații noi. Asigură în avans întreținerea lui pentru un an - 60 de euro (echivalentul în lei, la cursul zilei) și vei primi un cadou, pe e-mail, în semn de recunoștință din partea Asociației Milioane de Prieteni.
De asemenea, poți ajuta la plasarea cățelului în adopție definitivă, prin găsirea unui cămin printre cunoștințele tale sau prin mediatizarea lui pe internet, prin orice mijloc de comunicare online.

CUM SE FACE O ADOPȚIE LA DISTANȚĂ?
Trimiți un e-mail la adresa milioanedeprieteni@gmail.com, în care ne spui numele cățelului ales, numele tău și suma lunară pe care vrei să o donezi.

CUM MAI POȚI AJUTA?
Poți să contribui material sau financiar la îmbunătățirea condițiilor de cazare a cățelului. În adăpostul AMP-ului trăiesc aproape 600 de suflete, care au ajuns la noi cu răni grave sau cu boli care au necesitat tratamente îndelungate. Pe toți cei care ajung la noi îi ingrijim și încercăm să îi însănătoșim, în speranța că le putem găsi și familii iubitoare. Pentru întreținerea lor, avem nevoie de materiale pentru repararea cuștilor sau țarcurilor, de castroane pentru mâncare și apă, de paie pentru perioada iernii, cartoane, mâncare și orice altceva credeți că ne-ar putea ajuta să le oferim o viață mai bună. Toți cățeii din Adăpostul nostru sunt vaccinați, sterilizați/castrați, microcipați și au carnete de sănătate.

CONDIȚII PENTRU ADOPȚIA UNUI CÂINE
Asociația „Milioane de prieteni“ oferă posibilitatea adopției de câini doar pentru persoanele fizice care îndeplinesc condițiile optime de adopție:

 • Adoptatorul să aibă domiciliul în locația în care va fi găzduit câinele adoptat;
 • Câinele trebuie să beneficieze de un țarc betonat, cu rigolă pentru scurgerea dejecțiilor și cușcă potrivită dimensiunii sale;
 • Curtea în care se află țarcul să fie bine împrejmuită, astfel încât câinele adoptat să nu ajungă, din nou, câine comunitar;
 • Câinele va putea fi adoptat doar după ce un reprezentant al Asociației „Milioane de prieteni“ verifică îndeplinirea condițiilor menționate mai sus
 • Amos

  Amos

  Amos este vecinul lui Lulu. Se înțeleg bine pentru că au cam aceeași vârstă – patru ani - și au venit cam în aceeași perioadă de la Adăpostul din Stupini.

 • Johnny

  Johnny

  Deși pare incredibil, Johnny a fost abandonat de stăpânul său după ce i-a păzit acestuia casa mai bine de cinci ani. De trei ani locuiește în adăpost pentru că despărțirea de casă i-a fost tare dificilă

 • Kira

  Kira

  Kira are doar patru luni și a ajuns la adăpostul Victory pentru că, altfel, ar fi fost eutanasiată.

 • Lulu

  Lulu

  Este o fetiță în vârstă de patru ani care a fost adusă de la Adăpostul Public din Stupini.

 • Lupa

  Lupa

  Astăzi vă facem cunoștință cu Lupa, o cățelusă în vârstă de aproximativ șase ani, care a trecut prin clipe cumplite! Avea mai multe tumori genitale care au fost operate.

 • Max

  Max

  Max este celălalt veteran al Adăpostului “Victory”, alături de Pongo, aflat în grija noastră tot de acum șase ani. Traumele cumplite pe care le-a suferit în Adăpostul Public, pe vremea când acolo încă se mai omorau câini cu sânge rece

 • Moșu

  Moșu

  Moșu are 10 ani și a venit singur la poarta adăpostului canin Victory, să caute ajutor. Este foarte liniștit, dar devine agresiv când vede lesa.

 • Mowgli

  Mowgli

  Mowgli este o frumusețe de câine, are aproximativ doi ani și de câteva luni bune locuiește la Adăpostul Canin Victory din Triaj al Asociației Milioane de Prieteni.

 • Rolf

  Rolf

  A trăit și a crescut împreună cu Johnny și sunt și acum vecini de boxă. Rolf este un mascul alb, în vârstă de 7 ani, cu care mai greu te poți împrieteni.