2% pentru animale

2%  pentru animale

NOI am salvat peste 25.000 de animale în 20 de ani de activitate! TU ne ajuți să salvăm mai multe?

NOI am creat cel mai mare Sanctuar de urși bruni, din lume! TU ne ajuți să îi îngrijim în continuare pe cei aproape 100 de urși salvați din cuști mizere și minuscule?

NOI am redus considerabil numărul câinilor aflați în suferință pe străzile din Brașov! TU ne ajuți să devenim primul oraș din România fără câini comunitari?

NOI îți cerem ajutorul! TU ne ajuți?

Este în puterea ta să ajuți și TOTUL fără să te coste NIMIC.

Statul îţi dă posibilitatea să redirecţionezi 2% din impozit către un ONG. GRĂBEȘTE-TE!!! Momentul până la care poţi face asta este data de 15 martie 2019.

  1. Descarcă de aici formularul 230, gata completat cu datele asociaţiei.
  2. Printează-l și completează-l
  3. Modul de depunere:
  1. Depune-l personal la administraţia financiară de care aparţii sau
  2. Trimite-l prin poştă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire sau
  3. Electronic pe portalul www.e-guvernare.ro de către contribuabilii deținători de certificate digitale, care semnează în nume propriu declarația.

Important!

  1. Suma care urmează să fie virată nu trebuie completată! Ea va fi calculată automat reprezentând 2% din impozitul datorat către stat. Conform art. 84, alin. 3 din Codul fiscal: „Organul fiscal competent are obligația calculării, reținerii și virării sumei reprezentând pâna la 2% din impozitul datorat.”
  2.  Deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar încheiat, adică 2018, anul precompletat pe formular este 2018.

Vrei să ajuți și mai mult?

Povesteşte-le prietenilor şi colegilor de birou despre modul în care pot și ei să ajute! Mai mulţi bani redirecţionaţi către Asociaţia Milioane de Prieteni înseamnă mai multe vieţi salvate, străzi mai curate, suferință mai puțină.

Conduci o firmă? Informează-ţi angajaţii despre 2% pentru AMP

Dacă ai o firmă sau cunoşti un administrator de firmă vorbeşte-le angajaților despre lupta noastră şi prezintă-le formularul de 2% din impozit. Este alegerea fiecăruia să redirecţioneze banii acolo unde crede că merită! La noi sau în altă parte...

DE CE să redirecționezi 2% din impozit?

Așa cum deja se știe, ONG-urile sunt cele care fac munca statului și salvează vieți acolo unde statul nu ajută deloc sau nu face față situației. Așadar, direcționarea a 2% din impozit este firească și TREBUIE făcută. De ce? Pentru că numai cu ajutorul vostru, al tuturor, ONG-urile își pot continua activitatea și pot salva vieți, în continuare.

Te-ai uitat vreodată în ochii unui câine rănit de izbitura puternică a unei maşini sau de bocancii grei ai cuiva care a fost deranjat de lătratul lui? Ai putut să vezi câtă nevoie are de ajutor şi de o mână care să-l mângâie pe urechile blegi? Ai văzut personal sau măcar în poze urși chinuiți, ținuți în cuști minuscule și mizere, în închisori nemeritate?

Îţi stă în putinţă să îi ajuți pe toți aceștia și nu numai. Strădania noastră este neobosită. Vom lupta în fiecare zi pentru o țară normală, curată, fără suferință la fiecare pas, fără animale chinuite pentru distracția unor oameni fără suflet.

Poți să ne ajuți și tu, fără să scoți nici un ban din buzunar! Durează doar câteva minute, în fiecare an!
 

Descarca formularul