20% din atenţia ta!

20% din atenţia ta!

Statul român dă posibilitatea mediului economic să susţină ONG-urile, fără ca firmele să cheluiască în plus. Potrivit Codului Fiscal 571/2003, actualizat, titlul 2, cap.II, art.21, al.4, lit.p, „contribuabilii care efectuează sponsorizări, potrivit Legii 32/1994 privind sponsorizarea, scad din impozitul pe profitul datorat sumele aferente”. Trebuie îndeplinite doar 2 condiții simple: sponsorizarea este în limita a cinci la mie din cifra de afaceri şi nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Poţi face acest lucru în luna noiembrie, cel mai bun moment din an când poţi direcţiona cei 20% din impozitul pe profit către AMP. Calculează profitul pentru anul fiscal în curs şi roagă-ţi contabilul să direcţioneze prin Declaraţia electronică 101 cei 20% din impozitul pe profit către Asociaţia „Milioane de Prieteni”.

Ţine cont! Fără cheltuieli în plus, poţi ajuta animalele! Nu este nevoie să alergi dintr-o parte în alta după formulare sau să stai la cozi. Noi îţi trimitem formularul de sponsorizare completat, iar tu trebuie doar să vorbeşti cu contabilul. De restul se ocupă el!

În cazul în care nu alegi destinaţia celor 20% din profit, banii se vor duce direct la stat, fără ca tu să ştii unde au ajuns şi la ce anume exact vor fi folosiţi.

Acţiunea ta de salvare şi îngrijire a necuvântătoarelor cu ajutorul acestui procent va fi vizibilă pe site-ul nostru! La adresa noastră www.ampbears.ro, care are mii de vizitatori unici pe lună, lumea va afla că firma condusă de tine nu este indiferentă în faţa nevoilor animalelor! Satisfacţia că ajutorul oferit nouă poate schimba lumea şi mentalitatea nu poate fi măsurată!

Cei 20 la sută din impozitul datorat la stat pot salva câteva vieți, dacă îi redirecționezi unde trebuie!

Îţi mulţumim pentru sprijin şi contăm pe susţinerea ta!

DESCARCA