Politica de confidențialitate

CONFIDENȚIALITATE

Obligațiile Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“:  Site-ul Ampbears.ro, deținut de Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere de date sau informații rezultate din întârzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Asociației, al furnizorilor săi sau prin erori de omisie din partea utilizatorului.

Informații personale

Îți respectam invariabil confidențialitatea datelor și ne angajăm să nu transmitem datele furnizate către terți. Prin accesarea site-ului îți dai acordul preluării informațiilor și utilizării lor strict de către Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“, în scopuri de informare și marketing.

Modalitatea de colectare a informațiilor personale:

Direct de la utilizatorii site-ului Ampbears.ro, telefonic sau online, prin completarea formularului online de contact, prin crearea unui cont pe site-ul Ampbears.ro, pentru înscrierea la newsletter, sau prin transmiterea unui mesaj electronic pe adresele de e-mail aparținând Ampbears.ro.

 Scopul utilizarii datelor cu caracter personal:

- Procesarea comenzilor și cererilor utilizatorilor;

- Confirmarea detaliilor legate de comenzi și livrarea produselor;

- Transmiterea de produse;

- Contactarea prin poștă/e-mail/telefon, în legătură cu solicitările/întrebările tale, cu produsele comandate sau cu donațiile pe care le-ai făcut/dorești să le faci;

- Transmiterea de oferte, informații despre protecția și bunăstarea animalelor, a mesajelor publicitare și de marketing;

- Pentru transmiterea recompenselor și/sau reducerilor;

- Pentru inscrierea în programe de fidelizare.

Drepturile utilizatorilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reglementate prin Legea nr. 676/2001, cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal de către site-urile de internet.  Amintim dreptul la informare, dreptul la acces la date și dreptul de intervenție.

Pentru exercitarea acestor drepturi te rugăm să ne contactezi la adresa office@ampbears.ro.