Termeni. Condiții. GDPR

Sanctuarul Libearty nu primește niciun fel de sprijin din fonduri publice!

În zilele din timpul săptămânii, declarate sărbători legale oficial, se aplică prețurile de weekend.

Accesul în sanctuar cu orice tip de aparat foto-video se taxează suplimentar, potrivit informațiile de aici, cu excepția tururilor special dedicate fotografilor profesioniști.

Taxa pentru realizarea de filme documentare este de 200 de euro/ora de filmare.

REGULI ÎN SANCTUARUL LIBEARTY

SUNT INTERZISE:

  1. Accesul și deplasarea în afara grupului însoțit de ghid.
  2. Apropierea de gardul electric sau atingerea acestuia.
  3. Urcarea sau sprijinirea de gardurile de lemn.
  4. Hrănirea animalelor.
  5. Fotografierea sau filmarea cu aparate foto/video, fără plata, în prealabil, a taxei foto-video.
  6. Utilizarea blițului sau lămpilor pentru aparate foto/video.
  7. Consumul de produse alimentare, de orice tip.
  8. Fumatul de orice fel.
  9. Aruncarea gunoaielor în afara coșurilor de gunoi.
  10. Accesul cu bagaje voluminoase.
  11. Distrugerea bunurilor sanctuarului.
  12. Pătrunderea în spațiile restricționate accesului public.
  13. În cazul încălcării uneia dintre regulile menționate, veți fi nevoiți să părăsiți incinta sanctuarului, fără recuperarea contravalorii biletului de acces.

ALTE REGULI ȘI ASPECTE:

  1. Reprezentanții sanctuarului își rezervă dreptul de a selecta vizitatorii, pentru siguranța acestora și pentru bunăstarea animalelor găzduite.             
  2. Din motive de siguranță, pentru o bună desfășurare a vizitelor în sanctuar și pentru bunăstarea urșilor, Sanctuarul Libearty Zărnești nu primește copii sub cinci ani. Vă rugăm, fiți pregătiți să prezentați un document care dovedește vârsta copilului. 
  3.  Accesul în sanctuar se face numai la orele de începere a tururilor, așa cum sunt menționate în programul nostru și numai împreună cu ghizii Asociației Milioane de prieteni.
  4. Reprezentanții Asociației Milioane de prieteni nu răspund pentru obiectele uitate sau pierdute în incinta sanctuarului.
  5. Din motive obiective, ne rezervăm dreptul a efectua modificări în programul.
  6. Pentru programul actualizat, consultați panourile de la intrarea în sanctuar sau programul online, accesand www.ampbears.ro/visit.
  7. Vă rugăm verificați cu atenție programul și regulile de vizitare!
  8. În cazul reducerilor pentru studenți (cu vârsta de până în 25 de ani), această calitate trebuie dovedită prin prezentarea unei legitimații sau carnet, cu viză valabilă pe anul școlar în curs. Lipsa acestui document atrage refuzul accesului în incinta sanctuarului, fără returnarea contravalorii biletului.
  9. Înainte de a finaliza achiziția online de bilete de acces, va rugăm să vă asigurați că datele pe care le introduceți – ziua și ora de vizitare, corespund cerințelor dumneavoastră. Sistemul nu va permite modificarea acestora și nici nu se acceptă plângeri ulterioare!
  10. Prețul biletelor se referă la data și ora de acces în sanctuar, nu la data și ora la care le achiziționați.
  11. Prețurile practicate de Asociația „Milioane de prieteni“, pentru sanctuarul Libearty, includ TVA.
  12. Pentru a putea efectua plăți online pe website-ul Asociației Milioane de prieteni prin card de credit/debit, clientul trebuie să furnizeze următoarele date: numele posesorului cardului, numărul cardului, codul de siguranță al cardului și data de expirare a cardului. Plata online pe website-ul Asociației Milioane de prieteni este efectuată prin intermediul EuPlatesc. Pentru plată se acceptă cardurile Visa și Mastercard. Aceste date sunt prelucrate în conformitate cu GDPR.
  13. Orice tranzacție online trebuie finalizată în maximum 10 de minute din momentul accesarii platformei procesatorului de plăți sau va fi anulată automat.
  14. E-mail-ul de confirmare pentru o rezervare sau achiziție de bilete va detalia tranzacția efectuată și va transmite numărul unic de referință. Odată ce confirmarea a fost trimisă, biletele nu pot fi rambursate. Imprimați biletele pe care le primiți pe adresa de e-mail introdusă în formular sau salvați-le pe telefon, pentru a putea fi scanate la intrarea în sanctuar. Asociația Milioane de prieteni nu este responsabilă în cazul în care clientul a ales greșit data/ora/tipul de bilet. 
  15. Contravaloarea biletelor achiziționate nu se rambursează, dacă nu sunteți prezenți la data și ora turului înscrise pe biletele de acces, așa cum ați optat la achiziție. Dacă accesul nu va fi posibil, din culpa Asociației Milioane de prieteni, din cauza unor fenomene naturale (căderi masive de zăpadă, surparea drumului etc.) sau a unor situații de urgență intervenite în sanctuar, suma achitată se va rambursa integral. În cazul plăților cu card bancar prin POS, returnarea banilor se va face în contul bancar transmis în scris de către vizitator, pe adresa office@ampbears.ro, însoțit de copiile biletelor achiziționate, în termen de 30 de zile de la data turului. Returnarea tranzacțiilor pentru achizițiile online poate dura până la 30 de zile, în funcție de banca emitentă a cardului.
  16. Vă informăm că incinta sanctuarului și împrejurimile acestuia sunt dotate cu echipamente de supraveghere și înregistrare video permanentă, pentru siguranța animalelor și a vizitatorilor.
  17. În caz de incendiu, cutremur sau oricare altă situație de urgență, trebuie să vă păstrați calmul și să respectați indicațiile date de către personalul sanctuarului.
  18. Va informăm că Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ deține o casă de marcat destinată achiziției de bilete la intrarea în sanctuar și o casă specială doar pentru suveniruri.
  19. Persoanele cu dizabilități vor beneficia de eliberarea unui bilet personalizat, care prin simpla sa prezentare, alături de actul de identitate, va permite accesul gratuit în sanctuarul Libearty pentru persoanele cu handicap, conform legilor in vigoare. Vă rugăm să aveți în vedere că specificul drumului forestier din sanctuar nu permite accesul cu cărucioare rulante!
  20. Deținătorii de bilete cu tarif redus sunt obligați să facă dovada statutului în baza căruia au achiziționat respectivele bilete, înainte de intrarea în sanctuar. În cazul persoanelor care nu fac dovada cu carnet elev/carnet student, vizat la zi, sau un document care să demonstreze că vârsta minorului/minorilor este de cel puțin cinci ani, Asociația Milioane de prieteni își rezervă dreptul de a nu permite accesul acestora în sanctuar, considerând că au acționat cu rea-credință și au încercat să obțină un folos material necuvenit, în detrimentul intereselor Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“. Acest demers vine ca o măsura suplimentară de securitate, cu scopul de a proteja siguranța achiziției de bilete în sistem online. 

GDPR

Pentru că ne dorim să te păstrăm aproape și să împărtășim cu tine bucuria salvării animalelor, te invităm să ne fii în continuare alături. Îți respectăm dreptul la viață privată, la securitatea datelor și ne conformăm la legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Politicile noastre privind protecția datelor cu caracter personal vor fi îmbunătățite și actualizate pe site, ori de câte ori apreciem că este necesar, pentru ca suntem 100% DEDICAȚI PROTEJĂRII DATELOR TALE!

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM

Ampbears.ro colectează informații de la utilizatorii săi, în trei moduri: direct de la utilizatori, din rapoartele de trafic înregistrat de serverele care găzduiesc site-ul nostru și prin intermediul cookie-urilor.

Informația furnizată direct de utilizator: când vă creați un cont pentru abonarea la newsletter, pe site-ul Ampbears.ro, vă solicităm numele, adresa de e-mail și limba în care preferați să primiți informațiile. Datele pot fi corectate, ulterior.

Informație din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dumneavoastră, precum adresa IP, ora vizitei, locul de unde ați intrat în siteurile noastre. Ampbears.ro, înregistrează aceaste informații pentru o perioadă de timp determinată. Utilizăm servicii externe de analiză a traficului – Google Analytics. Ampbears.ro folosește aceste date doar în scopul realizării de statistici. Nu utilizăm datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Cookie-uri: pentru a oferi un serviciu personalizat, Ampbears.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita accesul la contul dumneavoastră și la avantajele aduse de acesta.

Cookie-urile sunt fișiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web și stocate apoi pe hard-discul computerului dumneavoastră. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la majoritatea siteurilor importante pe care le vizitați.

  • domeniu - numele de domeniu al site-ului;
  • path - calea către director sau pagina web;
  • expires - data la care expiră cookie-urile; 
  • secure - dacă acest câmp conține termenul "secure", atunci cookie-urile then the cookie only be retrieved with secure server, otherwise no such restrictions exists
  • name=value - cookies are set and then retrieved in the form of key/value pairs

Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookieuri. Dacă, însă, preferi ca acest lucru să nu se întâmple, poți reseta browserul utilizat, fie să te anunțe ori de câte ori primești câte un cookie, fie să refuze chiar acceptarea cookieurilor. Cookieurile ne permit să salvăm parolele tale de acces și preferințele tale, astfel încât să nu fie necesar să le reintroduci la fiecare vizită pe site-ul nostru.

Dacă nu dorești prelucrarea niciunor informații prin utilizarea cookie-urilor, poți stabili setările browser-ului pe care îl folosești, ca să le ștergi sau să le blochezi. Iată cum permit acest lucru cele mai utilizate browsere:

- Internet Explorer  

- Mozilla Firefox  

- Google Chrome  

- Opera 

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine, în funcție de produsele sau serviciile de care ești interesat, poti fi următoarele:

  • Nume și prenume
  • Adresa de domiciliu și/sau adresa de e-mail
  • Detalii privind tranzacțiile efectuate (rezervări, produse și servicii achiziționate, modalități de plată)
  • Vocea (atunci când ne apelezi telefonic) și imaginea (când intri în incinta sanctuarului sau a adăposturilor canine)
  • Adresă IP, cookie-uri, date de localizare, sistemul de operare folosit;
  • Date privind sănătatea (în cazul persoanelor cu dizabilități);
  • Parola de înregistrare în contul Ampbears;

CUM COLECTĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Colectăm date cu caracter personal direct de la tine atunci când:

  • ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de contact;
  • cumperi sau utilizezi serviciile și produsele noastre;
  • ne contactezi telefonic, prin e-mail sau prin rețele de socializare;
  • te abonezi la buletine informative, alerte sau îți dai acordul pentru a primi comunicări legate de serviciile, promoțiile, campaniile sau noutățile pe care le-am pregătit pentru tine;
  • ți-ai făcut publice datele cu caracter personal;

Datele tale cu caracter personal sunt colectate indirect sau automat atunci când:

  • te afli în incinta sanctuarului Libearty, în zonele supravegheate de camere de filmat;
  • navighezi pe site-ul www.ampbears.ro și ești de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor;
  • presupunem care sunt preferințele tale pentru anumite produse sau servicii, în baza modului în care le utilizezi și a istoricului achizițiilor tale;
  • obținem informații despre modul în care utilizezi serviciile și produsele noastre;


SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în urmatoarele scopuri:

1. Pentru a-ți permite accesul la achiziția de servicii și produse în mediul online, de pe site-ul www.ampbears.ro, în baza consimțământului primit.

Pentru a avea acces la serviciile și produsele Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“, în mediul online, avem nevoie să prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal: Nume, Prenume, Adresa de domiciliu/orașul, Adresa de e-mail, număr de telefon.

2. Pentru a emite și comunica documente fiscale, în baza obligațiilor legale ale Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“

Atunci când cumperi online bilete pentru vizitarea sanctuarului Libearty, avem nevoie de urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon.  Aceleași date cu caracter personal sunt folosite și pentru emiterea facturilor de storno în acele situații în care alegi să renunți la achiziția efectuata și soliciți rambursarea sumei platite.

Totodată, vom folosi adresa ta de e-mail, pentru a-ți transmite codurile biletelor achiziționate de pe site-ul www.ampbears.ro, însoțite de data și ora de acces în sanctuar.

3. Pentru a-ți oferi acces la reducerile sau gratuitățile acordate pentru anumite categorii de persoane, în baza unei obligații legale sau a unei proceduri interne, după caz.

Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ oferă reduceri sau gratuități elevilor, studenților, persoanelor cu dizabilități și insoțitorilor acestora, dacă este cazul, în condițiile stabilite prin lege sau regulamente interne, astfel încât, pentru a putea beneficia de acestea, vom procesa datele tale personale referitoare la nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon.

4. Pentru marketing direct, oferte personalizate si comunicari legate de modificările de program, campaniile sau noutățile pe care le-am pregătit pentru tine, în baza consimțământului tău.

Dacă devii prietenul online al Asociației „Milioane de prieteni“ și ți-ai dat consimțământul, te ținem la curent cu informații despre cele mai recente acțiuni de salvare a animalelor, campanii de strângere de fonduri, evenimente și noutăți cu care te așteptăm.

5. Pentru a fi mereu informat, vom prelucra următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail și telefon, după caz, în funcție de preferințele tale.

Consimțământul exprimat cu privire la activitățile de prelucrare de mai sus poate fi retras în orice moment, fără a afecta legalitatea activităților de prelucrare efectuate înaintea retragerii.

6. Pentru acțiunile de promovăre a serviciilor și produselor Asociației de protecția animalelor „Milioane de prieteni“, în baza intereselor sale legitime, Asociația poate să îți transmită informații relevante pentru tine (pe bază de interese), astfel încât este posibil să îți afișăm informații țintite, în baza utilizării cookie-urilor, atât pe site-ul www.ampbears.ro, cât și pe alte canale media online, cum ar fi site-uri de rețele sociale.

7. În desfășurarea activitații sale, Asociația „Milioane de prieteni“ nu folosește mijloace automate de prelucrare, care să determine aplicarea unei decizii automate prin care să fie afectate drepturile sau interesele clienților săi. Putem utiliza datele cu caracter personal pe care ni le pui la dispoziție, în scopul unei comunicări eficiente.

8. Pentru a-ți răspunde la întrebări sau reclamații privind serviciile utilizate – în baza consimțământului tău

În cazul în care alegi să contactezi Asociația de protecței a animalelor Milioane de prieteni (telefonic, prin e-mail sau pe rețelele de socializare sau prin completarea formularelor de contact disponibile pe site, în sanctuarul Libearty sau la sediul asociației), datele pe care ni le vei furniza (nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, imaginea și datele publice din profilul tău) vor fi utilizate doar pentru a răspunde solicitărilor tale și pentru securitatea ta și a animalelor.

Vom stoca informațiile tale atât timp cât prevede legea. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar cât timp este necesar.

9. Pentru a asigura securitatea animalelor, a clienților și a incintei sanctuarului Libearty, urmărind interesele sale legitime, Asociația Milioane de prieteni utilizează un sistem de supraveghere video in incinta sanctuarului.

Vom stoca imaginile video obținute atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

DESTINATARII DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Pentru a atinge scopurile prezentate in sectiunea GDPR, Asociația Milioane de prieteni are încheiate contracte cu furnizori de servicii pentru hosting, platformă și servicii de întreținere, pentru trimiterea de e-mailuri, contactarea telefonică, pentru servicii de contabilitate.

PERIOADA DE PĂSTRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Asociația Milioane de prieteni va stoca datele tale cu caracter personal pe perioada cât ești clientul nostru, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a stoca în continuare datele tale în scopul de a le prezenta autorităților publice.

Datele cu caracter personal obținute prin telefon, SMS, mesaje pe rețelele de socializare și cu ocazia formulării de întrebări sau reclamații, sunt stocate pe o perioadă rezonabilă de timp, după ultima interacțiune cu tine.

DREPTURILE TALE

Aceste drepturi pot fi limitate, în anumite situații stabilite prin lege (de exemplu, vei putea opta să nu mai primești comunicări din partea noastră, însă nu vei putea solicita ca Asociația Milioane de prieteni să șteargă datele din facturile emise către tine).

Astfel de restricții vor fi verificate individual și vor fi comunicate clientului în mod corespunzător.

1. Dreptul de acces la datele tale cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita și primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a acestora;

Poți face această cerere folosind formularul de contact de pe site-ul Ampbears.ro;

2. Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete

Dacă datele pe care le deținem despre tine trebuie actualizate sau consideri că pot fi incorecte, ne poți solicita, în scris, actualizarea lor.

3. Dreptul de a solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori;

4. Ai dreptul sa ne soliciți ștergerea datelor cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Te rugăm să ai în vedere faptul că Asociația Milioane de prieteni este posibil să aibă în continuare temeiuri legale pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

Pentru a-ți exercita acest drept, te rugam să ne scrii pe adresa de e-mail unsubscribe@ampbears.ro.

Dacă alegi să îți exerciți dreptul de ștergere a datelor tale cu caracter personal, te informăm că nu vei mai avea acces la serviciile oferite în mediul online.

5. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor

Îți poți exercita acest drept, prin transmiterea unei solicitări scrise și semnate, pe adresa de e-mail unsubscribe@ampbears.ro, în situația în care este contestată exactitatea sau legalitatea prelucrării datelor tale cu caracter personal, precum și în alte circumstanțe prevăzute de Regulamentul UE 679/2016;

6. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere în cazul în care consideri că prelucrarea datelor se face cu încalcarea prevederilor legale; Autoritatea competentă de pe teritoriul României este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal  – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.

7. Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor

În anumite condiții legate de situația ta particulară, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale cu caracter personal.

Îți poți exercita acest drept, trimițând un mesaj pe adresa unsubscribe@ampbears.ro.

8. Dreptul de a-ți retrage oricând consimțământul dat în vederea prelucrării datelor tale cu caracter personal in scop de marketing direct

Dacă nu vrei să mai primești mesaje de informare din partea Asociației Milioane de prieteni, privind serviciile și produsele noastre, poți opta pentru a renunța la toate aceste comunicări, trimițând un mesaj pe adresa unsubscribe@ampbears.ro.

Revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizarii datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv).

CINE SUNTEM ȘI CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Asociația Milioane de prieteni are sediul social in Brașov, Str. Rovine, Nr.7, Brașov, RO10634510.

Numărul nostru de telefon din este (+4)0268/471202. Ne poți contacta prin e-mail la adresa office@ampbears.ro. De asemenea, ai posibilitatea să iei legătura cu noi și prin formularul nostru de contact pe care il găsești aici.

PROTEJĂM COPIII

Asociația Milioane de prieteni nu solicită și nu colectează cu bună știință date personale ale copiilor cu vârsta mai mică de 16 ani, atunci când oferă servicii specifice. În cazul în care sunt colectate date personale ale copiilor, acestea sunt prelucrate cu atenție și numai cu măsuri de siguranță specifice.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației dintre clienți și Asociație.

Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000, privind protecția consumatorilor, la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările ulterioare.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept, cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau a altor autorități în drept, pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa Str. Rovine, nr. 7, Asociația Milioane de prieteni Brașov, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

UTILIZAREA CONȚINUTULUI DE PE WEBSITE-UL WWW.AMPBEARS.RO

Site-ul www.ampbears.ro este proprietatea Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“, cu sediul în Brașov, Str. Rovine, Nr.7, înscrisă în Registrul asociațiilor și fundațiilor al Tribunalului Brașov și ținut la Judecătoria Brașov, la poziția 22/1997, reprezentată prin Cristina Lapis, CUI RO10634510, care poate fi contactată pe adresa de e-mail: office@ampbears.ro.

Prin utilizarea site-ului Ampbears.ro și/sau a oricăruia dintre serviciile oferite se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Site-ul Ampbears.ro este proprietatea unei asociații românești și, prin urmare, se supune legilor din România.

Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ nu își asumă nicio responsabilitate pentru corectitudinea informațiilor pe care le transmit utilizatorii săi și își rezervă dreptul de a realiza în orice moment modificări asupra conținutului site-ului.

Toate drepturile asupra materialelor aparțin Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“. Reproducerea oricărei informații sau oricăror materiale se poate face numai cu acordul asociației.

Odată cu înregistrarea pe site, acordați Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ dreptul de a folosi pentru campaniile de informare proprii, datele pe care le-ați furnizat odată la înregistrare.

Informațiile existente pe acest site oferă detalii despre programul vizitelor în sanctuarul Libearty, despre campaniile desfășurate de asociație în azilurile de câini din Brașov și Zărnești, despre campaniile viitoare, despre acțiunile de protecție a animalelor desfășurate de asociație și alte informații din acest domeniu.

Pentru a accesa pagina noastră web, utilizatorii nu sunt obligați să se înregistreze. Cu toate acestea, pentru a beneficia de anumite servicii (cumpărare bilete, înscrierea la newsletter sau transmiterea de mesaje prin intermediul formularului de contact) este necesar ca utilizatorul să se înregistreze.

DISPOZIȚII FINALE

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele care au furnizat datele personale de identificare beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuse unei decizii individuale, precum și de dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesară transmiterea unei cereri scrise, datate și semnate, la sediul Asociației de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“, din Brașov, sau pe adresa unsubscribe@ampbears.ro.

Asociația de protecție a animalelor „Milioane de prieteni“ își rezervă dreptul de a modifica sau a îmbunătăți prezentul Regulament, ori de câte ori consideră necesar, fără nicio notificare prealabilă.